Gadis CDM25 Peugeot mengamuk

Video gelagat seorang perempuan yang mengamuk kerana keretanya dilanggar seorang lelaki berumur menjadi trending di media sosial hari ini.

Kejadian dikatakan dirakam di Kuantan bila kelihatan seorang perempuan mengamuk selepas keretanya dilanggar dari belakang sambil mengetuk-ngetuk kereta yang melanggar dengan steering lock sambil terjerit macam kena histeria.

gambar kereta peugeot CDM25

Tindakannya yang mengamuk di tengah-tengah jalan raya mengundang komen negatif pengguna media sosial. Pada awalnya yang trending #CCM25 kemudian diperbetulkan. Plate sebenar kereta Peugeot tersebut adalah CDM25.

Dari siasatan yang dibuat profile kereta Peugeot dengan no plate CDM25 yang telah tersebar di facebook adalah kepunyaan sebuah syarikat Rangkaian Kerja Kahwin Sdn Bhd yg beralamat di Puchong.

gambar cdm25 peugeot

detail plate peugeot cdm25

Asamboi tak sampai hati nak upload video kurang ajar perempuan Melayu terakhir di sini. Semuga kita mengambil pengajaran dari kes ini dan gadis ini mesti diajar adab untuk hidup kalau hanya tercalar kereta boleh dicat semula tapi tercalar hati bawa ke neraka.

Kongsi pendapat anda