Kerana Tugas Ally Iskandar Tinggalkan Isteri Hendak Bersalin

Pengacara dan personaliti TV3, Ally Iskandar terpaksa meninggalkan isterinya, Nurfarahin Romli atau Farah Lee yang dijangka bakal melahirkan anak pertama mereka pada bila-bila masa demi tuntutan tugas.

Ally, 38, berkata, isterinya dimasukkan ke sebuah hospital swasta di Shah Alam dekat sini pada awal pagi Khamis dan dia terpaksa bergegas ke acara pengumuman pelakon Izzue Islam dan Yana Samsudin sebagai duta produk Super ‘The Secret To A Smile’ di Cathay Cineplex E@curve di sini yang mana dia bertindak sebagai pengacara majlis.

Sebelum datang ke sini saya menghantar isteri ke hospital terlebih dahulu kerana dia dijangka akan bersalin pada bila-bila masa kerana dia sepatutnya melahirkan anak pertama kami pada 30 Julai lalu.

isteri ally iskandar hamil

Ally terpaksa tinggalkan isteri demi tugas

Tumpuan saya untuk mengacarakan majlis ini terganggu kerana memikirkan keadaan isteri di hospital dan akan bergegas ke sana selepas selesai acara ini.

Ally bagaimanapun memaklumkan isterinya selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada pukul 9.09 malam Khamis secara normal.

\Ally teruja bergelar bapa selepas tiga tahun berkahwin dengan Farah dan berharap kehadiran cahaya mata itu nanti akan menyerikan lagi rumah tangga yang dibina.

Kongsi pendapat anda