Mira Filzah antara 100 Usahawan Muda Paling Berpengaruh 2016

Anugerah The 100 Most Influential Young Entrepreneurs diberikan untuk usahawan muda Malaysia yang berani, kreatif dan inovatif  yang menyusun standard semangat berdaya saing. Kesemua personaliti unggul adalah perintis industri telah menjalankan usaha yang luar biasa, membuktikan bahawa mereka bekerja keras untuk meletakkan di mana mereka hari ini.

mira-filzah-top-100-entrepreneur

Mira FIlzah mengongsikan saat beliau dipilih sebagai salah seorang Usahawan Muda yang berpengaruh di instagram miliknya,  @mfmirafilzah

Antara  yang lain menerima anugerah itu adalah Datuk Aliff Syukri, Liyana Jasmay, Dato’ Fazley Yaakob, Amber Chia, Fazura, dan ramai lagi usahawan-usahawan di Malaysia.

anugerah-miye2016-mira-filzah

Ia memberi inspirasi kepada usahawan Malaysia dengan kualiti dan karisma pemimpin industri dalam seni & gaya, pendidikan, hiburan , rekaan fesyen, kewangan & pelaburan, makanan & minuman, permainan, undang-undang & dasar, pembuatan, pemasaran, pengiklanan dan perhubungan awam, e-tailers, hartanah, runcit & perdagangan, sains, perubatan, sukan, teknologi dan lain-lain.

mira-filzah-100-most-influential-young-entrepreneurs-2016

Ia merupakan pengiktirafan rakyat Malaysia di bawah 45 tahun, yang mencapai aras dalam industri dengan model perniagaan inovasi, atau telah jelas dipaparkan pada media massa dan media sosial dengan kerja-kerja amal dan pencapaian yang lain yang dibuat dalam sosial, ekonomi dan perindustrian.

Tahniah kepada Mira Filzah!

Kongsi pendapat anda